Hjem > Hverdag > Store oprydningsdag!

Store oprydningsdag!

Nu skal i ikke gå i panik og tro at der er noget helt galt med mig, men jo, jeg har brugt en god bid af dagen på at rode alle mine gamle ting igennem og smide en hel del af det ud.

Problemet er at de gamle har sat gården til salg, så jeg måtte gøre et eller andet for at få flyttet mine ting. Heldigvis kunne meget smides ud eller gives væk, så jeg har kun et lille læs der skal hjem i kælderrummet.

Det fede ved det var, at for det første fik jeg orden i alle de kasser jeg havde stående hos mine forældre, og for det andet fik min nevø, Mads, en hel masse nye biler, lidt Lego og vigtigst af alt, noget Turtles.

Nu mangler jeg så bare at rydde op hjemme i lejligheden…

Categories: Hverdag Tags:
  1. marianne
    25 marts, 2007 på 21:54 | #1

    Jamen hold da op – sikke en hyperaktvitet – men bare rolig . når din oprydning er ovre, må du gerne komme her hjem og fortsætte – du skulle jo nødig få abstinenser :-p

  1. Ingen Trackbacks endnu.