Hjem > Hverdag > Confessions from a troubled soul

Confessions from a troubled soul

En ret klog kone sagde engang at man ikke kan drikke sig fra sine sorger…

Jeg begynder at tro på hende – men det skulle nu prøves endnu engang.

… jeg drikker aldrig mere …

Jeg ved ikke lige hvad der sker i hovedet på mig, men min selvtillid og mit humør svinger som en gal. Måske har mine forældre ret i at jeg har brug for hjælp og måske er det bare de rigtige personer der skal sige de rigtige ting til mig.

Under alle omstændigheder er jeg godt fuld mens jeg skriver det her – så er i advaret.

Jeg ved ikke hvad der sker for mit liv, men jeg har et par ide’er til at rette op på det. Den ene ide har jeg fået fra en god veninde, der mente at jeg skulle tage mig sammen og rykke tæltpælene op. Der er simpelt hen blevet for kedelig i Skive. Jeg kunne godt tænke mig at læse videre, men som det ser ud lige nu skal jeg opgi en helt masse for at det kan lade sig gøre. (det var den bil)…

En anden ide … nej vent lidt, jeg tror sq hun havde ret. Jeg kan ikke rigtigt se andre ide’er der kan bruges lige nu. Jeg kan selvfølgelig satse på at jeg vinder i lotto og scorer den mest søde – intelligente – frække pige i skive, men ok, det kunne også være man skulle satse på noget lidt mere realistisk.

Misforstå mig nu ret: jeg siger ikke at der ikke er nogle søde piger i skive, jeg siger bare at dem der nu er – i hvert fald ikke har formået at vise mig at de var interesseret. Hvis i vil have chancen alligevel er det sq ved at være sidste udkald. Jeg har efterhånden givet op, så der skal en del til at overbevise mig.

På et eller andet plan tror jeg bare jeg skal hoppe i seng og se at blive ædru. Er godt vissen lige pt, så det kan være det var en meget god ide.

Jeg håber ikke jeg er til for meget besvær? Tror bare jeg vil finde nogle andre at læsse af på. Mine venner og min famillie er vidst alligevel træt af mig 🙁

Categories: Hverdag Tags:
 1. Marianne
  6 juli, 2007 på 22:57 | #1

  Hmm du gjorde det altså ….drak dig til godt humør …..nå men du fandt jo selv ud af, at det var spildt krudt!!!!!!
  Håber alligevel at humøret har det lidt bedre, når nu du er blevet ædru og når tømmermændene er ovre 🙂 Det lyder i hvert fald som om, du selv er begyndt at tænke i løsninger, og det er da det første skridt 🙂
  Som jeg også sagde i går, kan vi lytte og vi kan komme med indspark, men det er dit valg at sortere i vores forslag og i sidste ende er det jo dig selv, der skal træffe beslutningerne og gøre arbejdet!!!!!!
  Under alle omstændigheder må du ikke falde for fristelsen til at tro, at vi er trætte af dig, for det er vi ikke – vi har brede skuldre og rummelige ører – that’s what friends are for!!!!!!!!!!!!
  Så 10000 positive tanker her fra!

 1. Ingen Trackbacks endnu.