Hjem > Hverdag > Fødselsdag ;)

Fødselsdag ;)

Ja så skal man vel til det igen 🙂

Jeg holder fødselsdag hjemme hos mig selv i sallinggade, Lørdag den 29 September kl 20.00 (ca).

Jeg kan ikke lige holde styr på hvem jeg har inviteret og hvem der bare kommer, men hvis ikke du har hørt fra mig, så skriv eller ring lige inden du kommer, så sørger jeg for at der er plads nok til dig også 😀

Min ønskeseddel står oppe i menuen.

Mike har lånt mig lidt musik, og jeg regner med at fixe et par borde, så vi kan være lidt flere mennesker.

Jeg sørger for at der er lidt øl, men hvis du vil have andet, så tag selv med, da jeg ikke har 5-7 forskellige slags sprut stående. (Morgan burde der være 😉 )

Categories: Hverdag Tags:
 1. Marianne
  21 september, 2007 på 10:23 | #1

  Hehe Morgan – nu har du vel ikke i spandevis går jeg ud fra – og jeg har da hørt, at KIR eller nogen af Kir har startet en intensiv Morgan campagne ……jeg fatter ikke, hvad der er galt med Høker 🙂

  Til den tid skal du nok få et tillykke, men jeg ved ikke, om vi er inviteret d. 29. …..kender jeg dig ret, så er vi – men du kender mig jo – jeg er ikke i stand til at lægge planer for ret meget mere end 2 timer ad gangen – med lidt held :-p Så we’ll see 🙂

  Ha’ en god fødselsdag under alle omstændigheder!

 2. 24 september, 2007 på 20:59 | #2

  Jeg ved ikke helt om jeg stadig tør holde fest, det ender jo bare med at der dukker endnu flere op end der var i lørdags 😉

  Tak for en nice fest alle sammen 😀

 1. Ingen Trackbacks endnu.