Hjem > Hverdag > Nu med iBook ;)

Nu med iBook ;)

Jeg købte her for nyligt mike’s iBook, og har nu brugt den i godt en uge. Den er ret nice, men ikke super hurtig, men det er rart at have en laptop med batteri igen 😉

Der er som regel meget hype om apple, men jeg syntes alligevel der er mange fede ting på den.

En af de ting jeg syntes er mindre heldigt er tastatur genvejene. Mange ting ligger på de samme taster overalt, men det er lidt træls at det at skifte mellem tabs og vinduer ikke er gennemført over alt. Når jeg skifter mellem Terminal, Finder, Safari og Messenger er det forskellige taster for at finde et skjult vindue hvert sted. Det kunne de godt have streamlinet lidt bedre.

Generelt tror jeg ikke Mac’s er for alle. Jeg så en kommentar på slashdot i går, som jeg desværre ikke kan finde igen lige nu, som passer meget godt på den typiske Mac bruger.

MacBook Adapter

MacBook Adapter

Strømforsyningen til en iBook / MacBook er en lille hvid klods med samme strømstik som laderen til iPhone. Når man har den liggende i tasken kan man slå to små flapper ud, som man så kan rulle ledningen op omkring.

Hvis du er i tvivl om du skal købe en Mac, så er det nemt at teste, for hvis du syntes det er fedt at de har tænkt over detaljerne og designet af strømforsyningen, ja så er du nok lige i målgruppen for en Mac.

Hvis du på den anden side ikke kunne være mere ligeglad, så får du nok ikke så meget mere glæde ud af din Mac end du ville få af en HP til samme pris 🙂

Categories: Hverdag Tags:
 1. 31 maj, 2009 på 18:46 | #1

  “Hvis du er i tvivl om du skal købe en Mac, så er det nemt at teste, for hvis du syntes det er fedt at de har tænkt over detaljerne og designet af strømforsyningen, ja så er du nok lige i målgruppen for en Mac.

  Hvis du på den anden side ikke kunne være mere ligeglad, så får du nok ikke så meget mere glæde ud af din Mac end du ville få af en HP til samme pris”

  På den anden side – da jeg var pc-bruger var jeg KOMPLET ligeglad med sådan nogle ting. Jeg købte så en Mac pga. stabiliteten og det (efter min mening) super fede styresystem – og så var det så derefter, at jeg begyndte at sætte rigtig meget pris på design og funktion som fx den smarte oplader / MagSafe 🙂

 2. 31 maj, 2009 på 23:49 | #2

  Jeps, der er mange ting der er mere gennemførte på Mac. Det er selvfølgelig også nemmere, da Apple programmører skal teste deres ting på et begrænset antal modeller, hvor udvikling til PC er nærmest et mareridt til sammenligning. Jeg husker stadig vores kaos af en test matrix da jeg lavede printer administration i C# 🙂

  Har dog fundet ud af at det er en dårlig kombination at have en hvid iBook og en gammel bil… Det er ret afslørende når man har oliefingre efter at have været ude og rode i motorrummet 🙁

 1. Ingen Trackbacks endnu.