Hjem > Hacking, Hverdag, Kode, Photo > BLOG CPR!!

BLOG CPR!!

Som uddannet førstehjælper, samaritter og HAT’er burde livredende førstehjælp ikke være noget problem for mig.

Men det ser efterhånden ud til at min blog trænger til noget af en genoplivning. Det er snart et år siden jeg skrev, og der er ikke underligt sket en hel masse i mellemtiden.

For det første har jeg fået arbejde hos GLOKAL-Marketing i Randers. Her sidder jeg og laver PHP og Javascript primært til Magento webshops, men også lidt til Joomla og Concrete5, efter behov.

Derudover er jeg flyttet tilbage til Skive, eller nærmere Oddense. Jeg kunne ikke blive boende på kollegiet i Skødstrup, og er flyttet hjem til de gamle, mens jeg skraber penge sammen til indskuddet på en ny lejlighed i Randers.

Hvad går jeg så ellers og får tiden til at gå med? Vi er næsten færdige med at indrette Mikjaer Studios, hvor vi har sat gipsvægge op, isoleret, malet og bygget en lille scene, så der kan optages både lyd og billeder i de to studier. Det ligger i Brabrand, og mike er meget interesseret i at høre fra dig, hvis du har lyst til at leje dig ind i foto studiet, sammen med de andre professionelle fotografer.

Derudover har min svoger, Dan, fået installeret solceller. Jeg går og pusler lidt med at samle data ind og præsentere dem pænt. Det er der også kommet et helt lille projekt ud af.

Categories: Hacking, Hverdag, Kode, Photo Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.