Hjem > Kode > Guarantee void if seal broken…

Guarantee void if seal broken…

Så fik jeg fixet mig en linksys router der kunne flashes med linux 🙂

Den første jeg købte var dog en WRT54G v. 7.0, som ikke var supported af diverse WRT distributioner, men Hampus havde heldigvis en gammel version, som han var frisk på at bytte med.

Efter at have kigget en del på DD-WRT, fandt jeg en guide til hvordan min router skulle flashes. Et øjeblik kom jeg i tvivl om jeg havde fulgt procedurerne korrekt, da IE cachede en hjemmeside, så jeg ikke kunne se den rigtige load skærm. Jeg fik dog hul igennem til routeren og fik loadet de korrekte pakker bagefter.

Efter jeg smed DD-WRT på routeren fik den rigtigt mange ekstra features, men den er vidst også blevet lidt ustabil. Jeg fik sat et par options som fik CPU load til at stige og routeren fik ret dårlige svartider. Mike havde også lidt problemer med at hive en DHCP adresse fra routeren.

Af de nye features som jeg syntes er rigtigt nice er blandt andet support for ekstra vlans, pptp client support til tunneler, en DHCP server der rent faktisk gir mening og så en Wake On Lan feature, som jeg nok kommer til at bruge meget til at vække hugin med, når jeg er ude af huset.

Categories: Kode Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.