Hjem > Kode > OK… Vi bliver da bare i Herning…

OK… Vi bliver da bare i Herning…

Efter at have bakset rundt med en del servere i går, fik jeg endelig fastlagt at min server kommer til at stå i Herning.

Der er godt nok kommet en del motorveje i Herning, da jeg kørte ind mod byen fra Vejle siden, havnede jeg på motorvejen sådan lidt tilfældgigt uden at jeg egentlig opdagede det.

Jeg mødtes med Mike og Sunnz nede hvor vi har vores gamle servere hostet. Vi fik pillet to Jail servere ned ved vores hosting partner i Gullestrup og kørt dem til Århus. Her er de hostet hos Fuzion, der har et ret nice hosting center nede på Silkeborgvej.

Da vi kom hjem var jeg ret bustet, eftersom jeg kom fra Ballerup før vi gav os til at flytte servere. Mike gav sig til at hive servere online, og opdagede til skræk og advarsel at den ene server var crashet. Det ser ud til at der er et hardware problem på den.

Nå, men resultatet på alt det her er at jeg nok får min egen 1U server op i Herning. Det virker til at være det mest stabile lige nu.

Categories: Kode Tags:
  1. 4 februar, 2007 på 23:20 | #1

    I hate servers….

  1. Ingen Trackbacks endnu.