Hjem > Hverdag > Mere snevejr

Mere snevejr

Her gik jeg og troede det var slut for den her gang, men så kommer der sq mere sne?!?

Snebil 26-02-2007

Jeg var oppe hos min onkel og mine bedsteforældre på mors i går. Der er godt nok kommet meget sne og mine bedsteforældre har været spærret inde i et par dage. Heldigvis har de en stor 4WD, så de kunne da komme hjemmefra, men jeg kunne ikke komme ind til dem 😉

Vi måtte lige først bruge en halv times tid på at rydde vejen, så kunne jeg kravle igennem.

Mens jeg var deroppe fandt jeg ud af at jeg har revet den ene side af mit håndbremsekabel ud af holderen, og jeg har revet en inderskærm af. Det er heldigvis småting som jeg selv kan lave, men det er sq træls når jeg lige har købt ny bil.

På den anden side har mike måtte skændes lidt med hans forhandler, fordi hans lydpotte er gået efter 4 dage og thermostaten driller, så bilen lukker ingen varme ind i kabinen. Så lidt heldig har jeg da lov at være, min bil kører perfekt, når ikke lige jeg parkerer den i en snedrive.

Categories: Hverdag Tags:
 1. Gitte
  26 februar, 2007 på 21:10 | #1

  Den kære sne… den kære sne… det har da den fordel at man jo nærmest higer efter sol og sommer 😛
  Heldigvis har jeg ikke nogen bil at slogs i sne med, så det lader jeg jer om hehe… men pas nu på derude… 😀

 2. 26 februar, 2007 på 23:19 | #2

  Jow tak, godt nok kunne de repareres ret nemt, men jeg gider ikke skal til at rode med den nye bil hele tiden også..

 3. 2 marts, 2007 på 11:33 | #3

  Jamen hvorfor dog ikke? Du ender jo med at blive så velbefaren bilekaniker at du kan tjene dobbelt løn på det :-p
  Men NU er foråret kommet (det har den bare at være) – så du får nok ikke mere sne i denne omgang …men lur mig om ikke din nye bil jævnligt skal blive sølet godt ind i regn og sjask!

 1. Ingen Trackbacks endnu.