Hjem > Hverdag > Snevejr – Nu med MASSER af sne! :D

Snevejr – Nu med MASSER af sne! :D

Jeg syntes faktisk ikke snevejret er så slemt. Jeg var ude og køre en del her i går, men det er da stadig muligt at komme frem.

Jeg kørte først til lånum for at vise Marianne og CC min nye bil. Det gik nogenlunde, selvom der da var lidt småproblemer med de små veje. Omkring kl 19 kørte jeg så tilbage til Skive for at hente min Storestøster. Hun skulle egentlig have kørt i min gamle bil, men mon ikke den har bedst af at stå stille, eftersom der kun er sommerdæk på? Efter midnat kørte jeg så hjem for at sove.

Jeg kørte godt nok i 20 cm driver ind i mellem, men vejen var alligevel så godt ryddet at når man var kommet over driven kunne man fortsætte lidt endnu hen mod de næste par driver. Det var faktisk lidt sjovt at køre i, men ok, havde jeg kørt fast kunnet det hurtigt have blevet lidt kedeligt.

Anyway, vi kom da igennem. Jeg skal med Mike ud og hente hans nye bil her senere, så vi får at se om det er lige så slemt i dag.

Categories: Hverdag Tags:
 1. 23 februar, 2007 på 10:47 | #1

  Ja sne og kulde har vi nok af …. og det har så givet en 4 dage lang weekend.
  I modsætning til dig, er jeg så ikke så vild med sneen, men vi da alligevel ude at køre en tur i Muddis rolercoaster ….sådan føltes det i hvert fald … hvor gad jeg godt have en firehjulstrækker!

 2. 23 februar, 2007 på 13:45 | #2

  En pickup ville heller ikke være tosset, men pyt.
  Nu har jeg lige lagt en hel masse penge til en ny bil, så må de store skrumler jo vente lidt.
  De er heller ikke specielt billige at køre i, men de kan da stå fast.

 1. Ingen Trackbacks endnu.