Hjem > Hverdag > Bonus til ekstrabladet – balle til tv2!

Bonus til ekstrabladet – balle til tv2!

Jeg fik i dag svar fra en flink journalist på ekstrabladet. Vedkommende havde skrevet en artikel om en smadret ferrari enzo og i en billed tekst nævnt at der nu kun var 399 tilbage. Det er ikke helt rigtigt for hvis man søger lidt på ekstrabladets egen side, finder man ud af at der i hvert fald er smadret 3 af dem nu, så de er maksimalt nede på 397 biler. (Den er lavet i 400 eksemplarer).

Anyway, jeg skrev en mail og kommenterede billedteksten. Journalisten har nu rettet på teksten og skrevet tilbage at det selvfølgelig var en fejl 🙂

 I modsætning hertil har mike skrevet til tv2 mens nørrebro rasede over ungdomshuset og brokket sig over deres sprogbrug. De viste konstant ‘en grafik’ over nørrebro, når alt hvad de viste var et simpelt kort, en animation eller en illustration. Jeg tror ikke det er normalt sprogbrug at man siger ‘her ser vi så en grafik’.

Anyway, mailen hjalp vidst, for de stoppede med at bruge ordet lidt senere i udsendelsen. Problemet her er bare at de ikke liige gjorde sig den ulejlighed at melde noget som helst tilbage. Selv om de ikke havde i sinde at rette sig efter hans forslag, burde de da i det mindste have tid til lige at læse mailen og svare et par linier… Stor skuffelse fra danmarks bedste public service kanal.

Categories: Hverdag Tags:
  1. marianne
    29 marts, 2007 på 23:02 | #1

    Jamen fedest – altså at Ekstra Bladet reagerede så effektivt – det siger måske noget om Ekstra Bladet – til gengæld siger det også noget om TV2, øv for dem!

  1. Ingen Trackbacks endnu.