Hjem > Hverdag > Jeps, der er liv lidt endnu.

Jeps, der er liv lidt endnu.

Ikke ret meget, men lidt liv er der da.

 Jeg har vidst været lidt for meget optaget af mit arbejde her på det sidste. Regningerne hober sig op, så jeg har givet den en skalle med mit andet job, hvor jeg koder for mike. Det er ved at være længe siden jeg har taget mig sammen til at skrive herinde 😉

Hvad har jeg så fået ud af det? Ikke ret meget 😐 Jeg har fået min skatte års opgørelse og skal af med en hel masse i skat, og går stadig og sparer sammen til kørekortet til MC, så der bliver nok endnu mere arbejde til mig det næste stykke tid.

Tak for dem der kom til festen, selv om det ikke gik helt som jeg havde regnet med. Vi tager revance den 11. nede hos mike 😉

Categories: Hverdag Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.