Hjem > Kode > FOSS i det offentlige

FOSS i det offentlige

Det ser ud som om der er nogen der er ved at have set ide’en med open source.

Fidusen er klar: Langt det meste kode bliver udviklet med intern brug som formål. Denne kode kan da kun blive bedre af at få en hjælpende hånd. Selvfølgelig er private virksomheder nok lidt mere stikne for at frigive det, der netop kan være deres konkurrencemæssige fordel, men det offentlige har da ingen fidus i at tilbageholde deres kildekoder?

Mere FOSS i det offentlige tak 😀

Categories: Kode Tags:
 1. 10 marts, 2007 på 01:20 | #1

  Længe leve DANFOSS!!!!

 2. marianne
  10 marts, 2007 på 02:22 | #2

  ja det skal nok passe Mikkel :-p
  Men som udgangspunkt er jeg da enig med BT …. nu er jeg jo også meget modstander af Microsofts beskidte forretningsmetoder ….men altså nu arbejder jeg jo et sted, hvor man faktisk har haft gennemført brugen af open source – og delte istallationscd’er ud til alle – det gik bare ikke så godt, for kollegaerne gad ikke det snask – de ville ha noget microsoft som de kendte!
  Så ja – det kræver nok en folkelig opvågning – det kan nemlig ikke gennemføres oppefra

 1. Ingen Trackbacks endnu.