Hjem > Hverdag > Hvad sker der for jubii chat?

Hvad sker der for jubii chat?

21 april, 2007

Jeg sad og rodede rundt med jubii chatten her til aften og er simpelt hen nød til at svine dem totalt til nu.

For det første har de slettet min profil. Den er så gammel at den er fra før jeg oprettede den her hjemmeside på azero i sin tid. Min mail var angivet til min gamle jacob-hugo@mail.tele.dk mail. Anyway, jeg fik gættet koden og kom ind, men havde status som ‘ny chatter’?

Da jeg så ville navigere lidt rundt på chatten, fandt jeg ud af at jeg må sådan set ikke en pind. Jeg er som 24 årig åbenbart for gammel til ungdoms rummene, og har ikke rang nok til at komme ind på dating og voksen rummene. Hvordan fanden havde de tænkt sig at jeg skulle opbygge min rang, hvis de for det første har slettet min rang og for det andet nægter at lade mig komme ind og snakke med dem jeg gerne vil snakke med, frem for deres crap chat botter?

Jeg ved ikke hvad der er sket for jubii, men jeg kan åbenbart konstatere at jeg ikke er velkommen der.

Categories: Hverdag Tags:
 1. 26 april, 2007 på 23:33 | #1

  BØNDER! ! !
  Men du er altid velkommen på min blog 😀

 2. marianne
  27 april, 2007 på 20:02 | #2

  Jamen ganske enig – man kan også kommentere på min, men jeg hører jo ikke til den fine selskab for jeg har jo ikke wordpress, men det er bare fordi jeg gør det selv. 🙂

 3. 27 april, 2007 på 20:06 | #3

  hmm… nu siger du fine selskab… føler mig nu ikke særlig fin, i stedet kan man vel sige, at jeg var for dum til at gør’ æ’ sæl’ 😛

 4. 28 april, 2007 på 18:31 | #4

  What the fuck har jeres blogs med Jubii chat at gøre?

  BT: Glemt det ragelse, jubii stinker….du kan låne min konto derinde den har vidst nok rang af styrmand 😛

 5. Jesper / People_of_ibiza
  18 september, 2007 på 19:56 | #5

  Jeg enig! den nye chat stinker.. Alle de gamle brugere er væk! og der er aldrig nogen online

 1. Ingen Trackbacks endnu.
Kommentarer er lukkede.