Hjem > Kode > Hvordan man ødelægger en iphone…

Hvordan man ødelægger en iphone…

Endelig har jeg fået min iphone 3G hjem.

Den kom med posten her i formiddags, så jeg tog ud til kontoret for at pakke den op og overføre mine kontakter til den – troede jeg.

Det viser sig så at den liige skal aktiveres først. Fint nok, jeg laver en backup af mine indstillinger fra min gamle sony ericsson og installerer itunes.

Når så jeg sætter min iphone i stikket kommer der en guide frem der tager mig igennem aktiveringen. Jeg ydfylder troeligt alle oplysninger og kommer til en side hvor jeg skal aktivere min itunes store account.

Her starter problemet så. Jeg får en besked om at deres payment system er nede, og at jeg skal prøve igen senere. Jeg prøver et par gange og beslutter mig så for at opgive. Der er en ‘cancel’ knap i bunden af skærmen og jeg kommer ud af guiden.

Min iphone starter og ser ud til at virke fint, men den kan ikke finde mobil nettet. Jeg piller den fra og sætter den til et par gange og får ikke guiden til aktivering op igen. Jeg er ikke helt sikker på om den er aktiveret korrekt, så efter at have brugt lidt tid på at få gsm til at virke, ringer jeg til telia for at få lidt kvalificeret hjælp.

Efter at have ventet i lidt tid og konstateret at mit gamle nummer ikke er et telia nummer endnu, får jeg en supporter i røret. Han har ikke lige prøvet at hjælpe med iphone før, men kan da lige ringe ind til apple’s support. Efter 10-15 minutters tid kommer han tilbage og må erkende at han ikke kan gøre ret meget, fordi klokken er over 16. Jeg må ringe tilbage i morgen før kl 16.

>:(

Nu er jeg så ved at prøve at lave en fuld nulstilling, hvilket vil tage op til en time. Derefter kan jeg jo altid prøve et par jailbreak tricks så som recovery mode eller andre fix fax’erier.

Det kort af det lange: telia har ikke styr på iphone endnu 🙁

Categories: Kode Tags:
 1. 23 juli, 2008 på 20:21 | #1

  ok, det ser ud til at det er telia der har kludret i et eller andet.
  Jeg ringede igen til telia før at finde ud af, om mit simkort overhovedet var aktiveret.
  Det fik jeg så at vide at det ikke var. Man skal åbenbart faxe en fuldmagt på at telia må påbegynde overføringen af ens gamle nummer før de aktiverer simkortet og det midlertidige nummer.
  Det er lidt sjovt at telia i deres velkomstmail skriver at kortet er klart til brug.

  Nå men jeg har faxet fuldmagten og må vente på at de aktiverer mit simkort.

  Derudover har apples webshop været nede så det er først nu her til aften jeg har kunnet oprette en itunes konto. Men nu kan jeg endelig få installeret de mest basale ekstraprogrammer 🙂

  (og ja, indlægget her er skrevet fra safari på min iphone)

 2. 27 juli, 2008 på 09:31 | #2

  Telia har ikke styr på en skid, de var jo nok de værste der kunne få lov til at sælge iPhone.. Sørgeligt! Det bliver rart, når der forhåbentlig om nogle måneder, er andre teleselskaber, der får lov til at sælge den.

  Én ting er i hvert fald sikkert – jeg skal ikke ha’ nogen iPhone 3G fra Telia!

 3. 30 juli, 2008 på 17:10 | #3

  Tjae, jeg har efterhånden vænnet mig til at skulle leve med dem det næste halve år, men derefter er jeg godt nok også smuttet.
  Det er jo næsten til grin at de sælger en iPhone `3G` når deres 3G dækning er så elendig. Helt ærligt, så fedt er EDGE altså heller ikke …

 1. Ingen Trackbacks endnu.