Hjem > Hverdag > Den ringeste togtur længe!

Den ringeste togtur længe!

Jeg sidder i toget på vej over storebælt… Hvorfor jeg tager toget og ikke min bil til KBH er en længere historie end jeg vil fortælle her, men det korte og det lange er at min bil er på værksted på ubestemt tid.

Anyway, jeg tog toget og har flottet mig og betalt for en DSB 1′ billet, hvilket jeg egentlig er meget glad for. Det viser sig at toget self er fyldt med folk der vil hjem fra påsken og der er da også sat godt med vogne ind.

Problemet starter sådan set da jeg kommer ind i toget, for det viser sig at DSB ikke kører med Internet før Århus. Det er jeg lidt træt af, da deres TDC dækning vel også burde virke bare lidt ude i vestjylland. Anyway, jeg må jo vente til Århus med at få net.

Da jeg kommer til Århus får jeg lige præcis koblet mig på nettet og ser at det virker, så slukker lokoføreren for toget 🙁 Eftersom min laptop ikke har noget batteri mere, mister jeg strømmen og må vente på at de starter igen. Derudover må vi liige holde og vente et par minutter, fordi togene åbenbart ikke er koblet korrekt sammen, så de kan ikke åbne dørene. Højtalerne skratter også hele vejen til Vejle, dunno hvorfor…

Da vi så stille og roligt dapper mod Vejle, dør toget (og min strøm – igen) pludselig mellem Horsens og Vejle… Motorerne sætter simpelt hen ud og toget må stille og roligt trille ned i fart indtil Lokoføreren kan starte motorerne igen. Det sker to gange mellem Horsens og Vejle 🙁 Internettet forsvinder self også og skal lige op og køre før jeg kan logge på. Sjovt nok starter min laptop hurtigere end TDC hotspots? Jeg ønsker mig en ny laptop med batteri og en 3G dongle 🙁

Derudover dør A/C’en på vej til Fredericia, så nu bliver toget også ualmindeligt trælst varmt! Jeg hader at svede, så det er ved at være en rigtigt godt træls tur. Heldigvis som den rare konduktør pointerer, så sidder jeg i DSB 1′ kupeen hvor der ikke er andre end mig selv lige nu, så jeg har ‘kun’ 20 grader, hvor resten af toget sveder i 30 🙂 Dvs jeg har trippel fordel af min 1′ billet: 1: jeg skal ikke stå op, 2: jeg har internet uden merpris og 3: jeg har en kupe for mig selv 😀 Bonus – sådan da.

Som om det ikke er nok, så ser det også ud til at det der TDC Hotspot ikke kan klare at man sidder i den ene ende af toget. Mit internet går i kuk når den finder henholdsvis det ene og det andet togsæts Wifi forbindelse 🙁

Nu er jeg så ved at være nået til Sorø, håber toget holder resten af vejen til KBH 🙁

Jeg savner min bil 🙁

Categories: Hverdag Tags:
 1. Marianne
  14 april, 2009 på 00:40 | #1

  Hold da op – sikke en tur – tror det havde gået hurtigere med din bil, men altså der havde du jo ikke engang haft periodisk internet :-p

 2. 14 april, 2009 på 05:25 | #2

  Lige for tiden tror jeg nu toget var hurtigere…
  Køber fandme en cessna når jeg bliver rig!

 1. Ingen Trackbacks endnu.