Hjem > Hacking > Nogen der vil med til Hacking At Random 2009?

Nogen der vil med til Hacking At Random 2009?

Nu når jeg har fået opdateret min hjemmeside, må jeg hellere bruge lidt tid på også at skrive på den 😀

Mike nævnte her til aften at han overvejer at tage til HAR2009.
Det er sådan en hacker konference der holdes ude på en mark, lidt ligesom den der rock konference de holder en gang om året i Roskilde 😛 Når alt kommer til alt, så minder det jo lidt om vores gode gamle Fujang Camp 😀
Jeg er fuldt ud med på idéen og er allerede begyndt at overveje hvordan jeg kan komme med derned 😉 Det tog ikke andet end 10 minutter at ringe til de gamle og fixe en campingvogn, så vi slipper da for at sove i telt 😛 Nu er mit største problem efterhånden at Mike har tænkt sig at tage coupéen derned, hvilket jeg godt forstår.
Men indtil videre er vi 3 der har snakket om turen, så hvis den fordeling holder så er jeg alene om at slæbe en campingvogn derned her fra Skive af. Jeg ved ikke om de sædvanlige læsere på min side er interesseret i turen, men spred endelig rygtet, det kunne jo være der var andre der ville med 🙂

View Larger Map

Categories: Hacking Tags:
 1. Marianne
  19 marts, 2009 på 18:24 | #1

  Jamen øh nørd på en mark – det er da prøvet før :-p ……men det er i Holland, der sker jo mange spændende ting … lur mig om ikke du kan lokke en ekstra chauffør eller to med :-p

 2. 19 marts, 2009 på 19:16 | #2

  Det er nu ikke fordi jeg mangler en chauffør, men det er nu så kedeligt at køre så langt alene, også specielt når nu mike insisterer på at køre 220 hele vejen 😉

 3. 21 marts, 2009 på 05:30 | #3

  Jamen det lyder da til Mike vil have mig med, så det ender det jo nok med 🙂

 1. Ingen Trackbacks endnu.