Hjem > Hacking, Kode > TheCamp Dagbog, Dag 1

TheCamp Dagbog, Dag 1

Jeg er i denne uge på TheCamp i Bregninge ved Kalundborg.

Det er ikke helt dag 1, men i går, lørdag, kom vi så sent frem, at det næsten ikke tæller med. 🙂
Vi fik installeret os, fundet et sted at sove og lidt plads til vores hær af laptops.

I dag er dagen så gået med et par forskellige foredrag, afslapning og lidt nørderier der har stået på min samvittighed i længere tid.

Jeg har fået oprettet mig en profil på CACert.org, og oprettet certifikater til både min email og min webserver.
Fremover vil både webmailen og admin panelet køre krypteret, det kræver dog at i lige installerer rod certifikatet fra CACert, hvis i ikke vil have en advarsel om at certifikatet ikke er gyldigt 😉

Apopros webmail, så har den i et stykke tid kørt med den webmail, der hedder SquirrelMail. Jeg har installeret RoundCube på serveren igen, dog ikke med noget fancy design, så den ligner nok ikke det i kender. Det er dog den gamle webmail der er tilbage. Jeres domæner er blevet rettet til, så i kan finde webmailen på enten http://webmail.domæne.dk/ eller http://domæne.dk/webmail/

Derudover har jeg nået en anden af de ting jeg havde liggende, nemlig at indlæse og konvertere filmene jeg optog til Sct. Hans i år. De ligger i skrivende stund som H.264 filer på min harddisk, men fordi internettet her på TheCamp er temmeligt begrænset (6mbit/768kbit til 47 deltagere), så kommer det først på YouTube når jeg kommer hjem 🙂

Derudover har jeg lige opdaget at den danske udgave af WordPress er blevet opdateret til version 3.0. Derfor er jeg igang med at opdatere jeres hjemmesider igen-igen 🙂

Ellers står den på hygge og afslapning. Det er nice at holde ferie sammen med en masse interessante mennesker, med masser af mulighed for at spørge og diskutere, om alle de ting jeg ellers ikke ville have nået derhjemme..

/BT out

Categories: Hacking, Kode Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.