Hjem > Hverdag > Kolonisering af Mars!

Kolonisering af Mars!

(Nu får jeg helt lyst til at spille Colonization igen)

Jeg syntes seriøst vi skal starte en fælles opsparing til at forbedre miljøet på Mars.

Sådan som vi behandler vores nuværende planet og efterhånden som vi bliver flere og flere, tror jeg at det er en god ide vi finder lidt mere plads til os selv. Jeg siger selvfølgelig ikke at vi skal opgive håbet for den her planet, men hvis nu det viser sig at vi ikke kan bruge pengene på Mars, må vi jo bruge dem til at forbedre vores nuværende miljø 🙂

Med alt det CO2 der er på Mars, må løsningen vel være at smide en masse drivhuse derop til at lave ilt og gøre atmosfæren tykkere. Eneste problem bliver at kunstvande drivhusene. Jeg ved ikke lige hvor meget vand de efterhånden har fundet deroppe, men med de stigene verdenshave her på jorden kan vi vel godt sende nogle milliarde tons derop uden at der sker det store?

Resultatet må vel være lavere vandstand på jorden og mere liv til Mars?

Raket brændstof og kommunikations teknologien må være triviel, det sætter vi bare nogle forskere til at fixe 🙂

Categories: Hverdag Tags:
 1. marianne
  4 maj, 2007 på 15:35 | #1

  Ja og så når vi sender de her raketter af sted med vand til Mars, forurener vi luften endnu mere omkring jorden – på den måde ødelægger vi jordens klima endnu mere og giver endnu mere grund til at skabe livsmuligheder på Mars – se DET er en fornuftig politisk og økonomisk beslutning …. i øvrigt får vi også sat nogle folk i arbejde!

 2. 4 maj, 2007 på 15:37 | #2

  Tja… jeg er nok mere til, at NOGEN får sat gang i alle de gode tiltag, for at forbedre forholdene her på jorden. Meeennn jeg er jo også så vestjysk og gammeldags… 😛

 3. marianne
  4 maj, 2007 på 15:39 | #3

  Ja og vi andre er bare ironiske 🙂

  Men hvad nu med denne her jordlignende planet i det andet solsystem – måske var der noget fremtid i den?

 4. 4 maj, 2007 på 19:34 | #4

  Jamen pointen med mine sidste linier var jo netop at vi lige skal have fundet ud af at sende ting i kredsløb uden at brænde alt for meget brændstof af.

  Jeg mener ikke vi skal opgive jorden på nogen måde. Der er bare ikke plads til os alle sammen her mere, og vi belaster allerede jorden alt for meget. De eneste to løsninger jeg kan se er at vi enten udrydder nogle mennesker på en eller anden måde eller sender nogen til mars.

  Jeg ved ikke hvor meget i er fortalere for udrydelse, men jeg er da klart tilhænger af en mere teknologisk interessant løsning 🙂

 5. 4 maj, 2007 på 19:35 | #5

  Den “jordlignende planet” er 22 lysår væk, det vil sige med lysets hastighed vil det tage 22 år at komme derud. Lyset bevæger sig 333,000 km på et sekund, regn selv ud hvor mange km det er på et år…til sammenligning flyver vores rum-dimser godt og vel de 50.000km/t når vi sætter knald på dem.

  Og det med at få styr på vores egen planet er nok en god ide, det er bare en skam at vi har så mange uinteligent narhoveder der ikke kan tage sig sammen til at gøre noget ved…f.eks. USA (under en hat for alle derovre er jo lige dumme…)

 6. marianne
  4 maj, 2007 på 22:15 | #6

  Tjae ikke desto mindre er forureningen det største problem østover – herunder de tidligere østbloklande, der den dag i dag udgør en stor livsfare bla. for lille Danmark

 7. 7 maj, 2007 på 00:46 | #7

  Lad os deportere alle dem som forurener til Mars…ligesom vi gjorde med Australien i gamle dage 😀

 8. 8 maj, 2007 på 18:33 | #8

  Deroppe har de alligevel for meget CO2, så lidt ekstra skader vel ikke…

 1. Ingen Trackbacks endnu.