Hjem > Hverdag > Hvorfor man skal være opmærksom på hvor man går i byen i Skive

Hvorfor man skal være opmærksom på hvor man går i byen i Skive

Ok, generelt er jeg nogenlunde tilfreds og tryg ved at gå i byen i Skive. Jeg havner som regel på Havanna bar, hvor vi kender de fleste af personalet og ejeren, så der er som regel aldrig nogle problemer. Vi får hvad vi forventer, og det er bare super 😀

Men her i aften var jeg tilfældigvis taget med min kammerat ned på John Bull Pub, som ligger lige neden for Havanna Bar. Her mødte jeg en særdeles ubehøvlet bartender, som decideret svinede mig til mens jeg sad og snakkede med ham.

Jeg startede med at ævle om at jeg havde købt den ejendom jeg bor i, som er vurderet til 800.000 kr ifølge den offentlige ejendomsvurdering. Dette er en vurdering jeg mener er nogenlunde korrekt, efter bygningens stand og det generelle marked at være lige nu. Pointen var så at jeg ikke havde købt bygningen, men overvejer det.

Dette gjorde jeg så klart for bartenderen hvorefter han gir sig til at beskylde mig for at lyve, og decideret sviner mig til. Efter hans mening er jeg direkte dum når jeg vil købe sådan en bygning uden at være håndværker.

Jeg bliver enig med min kammerat, Mads, om at jeg ikke vil finde mig i den behandling, og kontakter en af de andre bartendere, som jeg kender i forvejen af anden vej. Han overbeviser mig så ok at den pågældende person slet ikke arbejder på beværtningen, og bare står bag baren ‘for at spille smart’.

Jeg bliver lidt muggen over at være blevet antastet af hvad jeg forstår som værende en plattenslager, men gør ikke videre ved sagen, ud over at jeg kommenterer det over for min kammerat, samt ejeren at beværtningen.

Min pointe er bare, præcis hvad kan en bartender tillade sig over for kunder? Efter min overbevisning bør de ikke begynde at modsige kunderne eller direkte sidde og svine dem til. Det er simpelt hen opskriften på et mistet salg. Havde det ikke været for de lovprisende ord fra min kammerat, der også er bartender og ejeren, havde jeg simpelt hen aldrig sat mine ben på beværtningen igen.

Nu er jeg dog kommet til den konlusion at jeg må nøjes med at købe mine øl af en af de bartendere der rent faktisk arbejder i beværtningen, og lade den plattenslager som lader som om han arbejder der være hvad han er – en plattenslager..

Categories: Hverdag Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.